Älska Anundsjö
logo_bright1 copy400.png
annern.jpg
 

VÄLKOMMEN TILL

ÄLSKA
ANUNDSJÖ

& BYGDSAM


Älska Anundsjö är Bygdsams varumärke för marknadsföring av Anundsjö. Älska Anundsjö är vår slogan, vad vi tycker och hur vi känner.

Välkommen till vår hemsida där vi vill beskriva vårt arbete och vad Anundsjö har att erbjuda.

d3.jpg

Vår framtid

Vår framtid

Globalisering, Urbanisering och Digitalisering är de starka samhälls-trender som driver samhällets förändring. Detta har under många år haft effekt i vår bygd och orsakar försämrade förutsättningar för Arbete, Service, Boende, Skola och Om-sorg. Vi har därför skapat en organisation, ett verktyg för att effektivt arbeta mot de ne-gativa effekter dessa trender har i Anundsjö med omnejd.

d17.jpg

Vill du vara med?

Vill du vara med?

Bygdsam, bygden i samverkan. Vår utgångspunkt är den positiva viljan, energin och kraften hos våra företag och föreningar. Tillsammans med kommunen bildar vi Bygdsam. En samverkans-organisation, som driver frågor viktiga för bygdens utveckling. Det är nu eller aldrig. Detta är vår chans för vår framtid!

 
 

foton från

Anundsjö

image001.jpg

Hjälp oss att fylla vår bildbank med allt fantastiskt som finns i Anundsjö! Maila in dom till oss eller tagga på Instagram! Kravet är att bilden är tagen inom Anundsjö, därefter spelar det ingen roll vilken årstid det är, eller om det är en bild på lekande barn, en hund som njuter i solen eller en fjäril som vilar på fönstret. Huvudsaken är att bilden levererar sköna känslor.

Tagga dina bilder på Instagram med #alskaanundsjo (kom ihåg att du måste ha en öppen profil annars kan vi inte se dom) eller maila dina favoriter till alskaanundsjo@bygdsam.org

d8.jpg

Etapp 1

d11.jpg

Etapp 2

d14.jpg

Etapp 3

d9.jpg

Senaste
bidrangen


#alskaanundsjo

INSTAGRAM FEED

 
Här finns det mesta man kan önska! Anundsjö är bäst välkomnar varje gäst
Landsbygden den plats där vi verkligen kan leva! Odla, andas, bruka jorden och ha djur på gården!
backround_webben.jpg