Älska Anundsjö
Älska Anundsjö logo.png
Älska Anundsjö bg.jpg
 

VÄLKOMMEN TILL

ÄLSKA
ANUNDSJÖ

& BYGDSAM


Älska Anundsjö säger vi! Men att i ord förklara varför det är så fantastiskt att leva och bo här är inte enkelt. Det måste upplevas. Kanske är det alla aktiviteter och evenemang som anordnas av bygdens livskraftiga föreningar och organisationer? Eller kanske är det den fantastiska naturen med berg och dalar, sjöar och vida skogar? Eller kanske är det gemenskapen och hjälpsamheten bland Anundsjös innevånare? Troligen är det allt detta tillsammans som gör Anundsjö så värt att ÄLSKA.

Älska Anundsjö vår framtid.jpg

Vår framtid

Globalisering, Urbanisering och Digitalisering är de starka samhälls-trender som driver samhällets förändring. Detta har under många år haft effekt i vår bygd och orsakar försämrade förutsättningar för Arbete, Service, Boende, Skola och Om-sorg. Vi har därför skapat en organisation, ett verktyg för att effektivt arbeta mot de negativa effekter dessa trender har i Anundsjö med omnejd.

Älska Anundsjö vill du vara med.jpg

Vill du vara med?

Bygdsam, bygden i samverkan. Vår utgångspunkt är den positiva viljan, energin och kraften hos våra innevänare, företag och föreningar. Tillsammans med kommunen bildar vi Bygdsam. En samverkans-organisation, som driver frågor viktiga för bygdens utveckling. Det är nu eller aldrig. Detta är vår chans för vår framtid!

 
 

#alskaanundsjo

INSTAGRAM Flöde


foton från

Anundsjö

Älska Anundsjö bilder ad.png

Hjälp oss att fylla vår bildbank med allt fantastiskt som finns i Anundsjö! Maila in bilder till oss eller tagga på Instagram! Kravet är att bilden är tagen inom Anundsjö, därefter spelar det ingen roll vilken årstid det är, eller om det är en bild på lekande barn, en hund som njuter i solen eller en fjäril som vilar på fönstret. Huvudsaken är att bilden levererar sköna känslor.

Tagga dina bilder på Instagram med #alskaanundsjo (kom ihåg att du måste ha en öppen profil annars kan vi inte se dom) eller maila dina favoriter till alskaanundsjo@bygdsam.org

ETAPP 1

ETAPP 2

ETAPP 3

SENASTE BIDRANGEN


 
Här finns det mesta man kan önska! Anundsjö är bäst välkomnar varje gäst
Landsbygden den plats där vi verkligen kan leva! Odla, andas, bruka jorden och ha djur på gården!
Älska Anundsjö bg fx.jpg